El portaveu dels docents de l’IES el Palau lamenta que la fiscalia “ha utilitzat els alumnes per a una discussió política”

Publicado 13/7/2019 13:25:01CET

Josep Lluís del Alcázar insta el PP i Cs donar explicacions “per haver-se precipitat a donar per certs uns fets que ara es desmenteixen”

ACN

Sant Andreu de la Barca.-El portaveu de l’Assemblea de professors de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Josep Lluís del Alcázar, ha lamentat que, en conflicte judicial dels últims dos anys, la fiscalia “ha utilitzat els nanos i ha instrumentalitzat els fets del centre per a una discussió política”. En declaracions a l’ACN, Del Alcázar ha celebrat l’arxiu de les nou denúncies contra docents per suposades humiliacions a alumnes fills de guardis civils, i ha estat especialment crític amb el paper del Ministeri Fiscal. “Els nanos no els hem vist com una part de la confrontació amb els professors, sinó com a víctimes d’un procés”, ha afirmat. D’altra banda, ha demanat al PP i a Ciutadans que donin explicacions públiques “per haver-se precipitat a donar per certs uns fets que ara es desmenteixen”.