Publicado 29/1/2019 15:12:23 +01:00CET

La Policia Local de Mollerussa es reestructura per la jubilació anticipada de sis membres del cos

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La reorganització preveu com a comandaments 2 sergents i 4 caporals, dos dels quals seran dones, en una plantilla de 21 agents

ACN

Mollerussa.-L'Ajuntament de Mollerussa portar a l'aprovació del Ple de dijous la segona modificació de la plantilla de personal per a l'exercici 2019 que té per objectiu la reestructuració del cos de la Policia Local amb motiu de la jubilació anticipada aquest mes de gener de sis dels seus membres i d'un set a l'abril. L'alcalde Marc Solsona ha explicat que s'ha optat per la via de la promoció interna per pujar en l'escala de comandament enlloc de reformular l'estructura per dalt. Les dues places de caporal que quedaran vacants amb aquesta modificació seran ocupades per dues agents amb la voluntat de complir amb el Pla d'Igualtat Intern que té en vigor el consistori.

Provisionalment s'amortitza la plaa d'inspector, que ocupava Joan Martínez, que es jubila, i la de sots cap, que no estava ocupada. Aquestes dues places seran reemplaades per dues de sergent, que ocuparan els caporals Salvador Tuxans i Bruno Calero, el primer dels quals assumir per aquest any les funcions de cap de la Policia Local. Amb tot la plantilla estar formada enguany per 21 agents amb l'objectiu que de cara al 2020 puguin ser 22 per facilitar els quadrants en base al pla de treball fixat pel cos de la Policia Local de Mollerussa. En aquest sentit, Solsona ha explicat que les places que quedaran vacants seran cobertes en breu per agents que actualment estaven en excedncia i altres agents d'altres cossos que hi accediran per promoció horitzontal. En funció de com quedi la reestructuració amb aquesta cobertura prvia, el primer edil ha indicat que també es preveu la possibilitat de fer una oferta pública per completar la plantilla prevista pel consistori, que ha passat en els darrers dos anys de tenir 18 agents a tenir-ne 21.