Publicado 15/9/2019 20:42:55CET

La Plataforma del Pla de l'Aigua de Lleida denuncia una agressió al seu president

L'atac ha estat per part d'un membre d'una de les famílies "conflictives" instal·lades recentment al centre històric de la ciutat

ACN

Lleida.-El president de la Plataforma per a la Dignificació del Pla de l'Aigua de Lleida, Josep Maria Muñoz, ha denunciat haver estat víctima d'una agressió per part d'un membre d'una de les famílies "conflictives" que s'han instal·lat al centre històric en l'últim any. Segons ha explicat la Plataforma, els fets han passat aquest diumenge al migdia a la plaça dels Gramàtics quan el fill menor d'edat d'una d'aquestes famílies ha llençat un objecte que ha anat a parar a la terrassa del bar que regenta Muñoz. Després de recriminar-li l'acció, el pare del menor ha començat a proferir-li insults i amenaces fins que en un moment donat l'ha agredit.

Al lloc dels fets s'hi ha presentat una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que ha identificat l'agressor. El president de la Plataforma ha denunciat els fets a la policia i s'ha desplaçat al CAP de Prat de la Riba on ha passat un reconeixement mèdic.