Publicado 5/6/2019 20:33:50CET

Pimec considera un "error" que Foment no volgués presentar llista única a la Cambra de Comerç de Barcelona

La patronal de la petita i mitjana empresa, guanyadora dels comicis, rebutja l'argument de neutralitat de l'entitat presidida per Sánchez Llibre

ACN

Barcelona.-El president de la patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), Josep González, ha considerat un "error" que Foment del Treball no volgués presentar una candidatura conjunta a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona tot i que a l'acord entre les dues entitats del març passat es pactés "unitat d'acció patronal". Pimec s'ha imposat als comicis i ha obtingut quatre dels sis representants patronals. González ha lamentat que l'entitat presidida per Josep Sánchez Llibre no volgués formar llista única tot i que Pimec va oferir aquesta possibilitat "en diverses ocasions", i ha rebutjat l'argument de neutralitat que Foment va adduir per rebutjar la proposta perquè, al seu parer, "esperaven" una victòria d'una altra candidatura.

De la seva banda, Foment ha assegurat que no es va arribar a un acord en les setmanes prèvies a les eleccions per poder "preservar la independència" dels representants i per "assegurar l'elecció dels candidats". Els dos electes en representació de Foment, Jaume Roura i Anna Cornadó, no tindran "cap mena de condició" i "disposaran de plena llibertat dins la Cambra", ha afirmat l'entitat.Els quatre representants de Pimec escollits al ple de la Cambra de Comerç de Barcelona han estat José María Torres (Grup Numintec), Emili Rousaud (Factorenergia), Martina Font (Font Packaging Group) i Anna de Quirós (Cobertis).

el més llegit

 1. 1

  La Generalitat rebutja els ERTE de Dexeus i Embolicar

 2. 2

  Els agricultors de Lleida temen els danys de la primera gelada de fruiteres de la campanya

 3. 3

  Castellar (Barcelona) impulsa que els nens enviïn cartes a les residències de majors

 4. 4

  La Confraria de Pescadors de Blanes (Girona) pararà la seva activitat a partir del dilluns

 5. 5

  Coronavirus.- Usuaris d'impressores 3D s'ofereixen per fabricar material de protecció a Badalona