Publicado 12/4/2019 17:07:30 +02:00CET

El PDeCAT demanar a l'Ajuntament de Barcelona que "condemni la guerra bruta de l'Estat"

El grup municipal est negociant una declaració institucional per donar suport als 30 nous processats per l'organització de l'1-O

ACN

Barcelona.-El grup municipal Demcrata demanar en la comissió de dilluns a l'Ajuntament de Barcelona que "condemni la guerra bruta de l'Estat" i que reclami a la fiscalia investigar els fets. Ho ha explicat aquest divendres el portaveu del grup, Jaume Ciurana, en una roda de premsa en qu ha explicat les iniciatives que la formació presentar a la comissió. "Volem saber qu votaran PSC, PP i Cs, si estaran al costat de les clavegueres o de la decncia", ha dit. D'altra banda, Ciurana ha anunciat que s'est negociant una declaració institucional per donar suport als 30 nous processats per l'organització de l'1-O, així com per denunciar la "vulneració" dels seus drets civils.

A més, el grup demanar al govern municipal que faci balan de la construcció d'habitatge de lloguer social, que informi del nombre de persones que fan venda ambulant illegal a la ciutat i que es faci una nova regulació de la distribució urbana de mercaderies.