Publicado 26/3/2019 15:36:42 +01:00CET

El pare d'una de les víctimes de Benítez creu que la declaració ''no és una victria''

Manuel Barbero considera que l'exprofessor ha estat 'molt intelligent i calculador' a l'hora d'explicar els fets davant del tribunal

ACN

Barcelona.-A la sortida de la declaració de l'exprofessor de Maristes-Les Corts, Joaquim Benítez, acusat d'abusos sexuals a menors, el pare d'una de les víctimes, Manuel Barbero, s'ha mostrat decebut del relat i ha assegurat que l'ha deixat abatut el qu l'acusat ha dit davant el tribunal. Per aix considera que 'no és una victria'. Barbero creu que Benítez fa anys que s'estudia el codi penal i que ha estat 'molt intelligent i calculador' a l'hora de mesurar les paraules a la sala. Per aquest pare, només ha reconegut una part dels fets i no ha explicat tot el que, segons Barbero, se li havia comproms a relatar com ara que hi havia més professors implicats i que els moviments entre escoles responien a aix.

Per Barbero per, aquesta segona sessió del judici ha perms comprovar que els Maristes 'han obrat de mala manera' i per aix ha demanat a la Generalitat que obri un expedient sancionador a l'escola. Ha xifrat al voltant de la setantena el total de víctimes del cas.Barbero ha animat a totes les víctimes a seguir denunciant amb el suport de la societat i els mitjans de comunicació. 'No podem callar', ha afegit el pare d'una de les víctimes; 'ja est bé de silenci'. Per Barbero, cal fer una 'estirada d'orelles' a totes les administracions perqu es posin a treballar 'd'una punyetera vegada' en aquesta direcció. Per Barbero, la seva família no ha tingut cap suport.