Publicado 3/4/2019 13:01:33 +02:00CET

La PAH reclama a Colau que sancioni els bancs o fons voltor que es neguen a oferir un lloguer social a famílies desnonades

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La plataforma denuncia incompliments "flagrants" de la llei i demana a l'alcaldessa multes durant "aquesta setmana o la següent"

ACN

Barcelona.-La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) reclama a l'Ajuntament de Barcelona que faci complir la Llei 24\/2015 i que sancioni els grans tenidors que no ofereixin un lloguer social a les persones desnonades, afectades per impagaments, execucions hipotecries o que estan ocupant un pis. Ho ha explicat aquest dimecres la portaveu de la plataforma, Lucía Delgado, abans d'entregar a l'Ajuntament un seguit de casos en qu asseguren que s'est incomplint "de manera flagrant" la llei. Delgado ha exigit a l'alcaldessa, Ada Colau, que sancioni amb 90.000 euros els grans tenidors que no ofereixen un lloguer social a les famílies. "Esperem que l'alcaldessa agafi aquest compromís i els sancioni aquesta setmana o la següent perqu no entendríem que es demorés més", ha apuntat la portaveu de la PAH.