Publicado 2/9/2019 16:46:05 +02:00CET

La Paeria crearà un grup de treball amb els empresaris per millorar el Polígon Industrial 'El Segre'

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Els representants dels propietaris del polígon s'han reunit amb el paer en cap i el tinent d'alcalde d'Urbanisme a qui han plantejat el seu estat deficitari

ACN

Lleida.-L'Ajuntament de Lleida crearà un grup de treball conjunt amb els empresaris del Polígon Industrial 'El Segre' per analitzar i mirar de donar resposta a les seves demandes de millora del manteniment i les infraestructures d'aquesta àrea industrial, que compta ja amb 60 anys d'història. El paer en cap, Miquel Pueyo, i el primer tinent d'alcalde, Toni Postius, han mantingut una reunió aquest dilluns a la Paeria amb una representació de la junta de l'Associació de Propietaris del Polígon Industrial 'El Segre' per escoltar les seves demandes. Aquests han manifestat que les infraestructures s'han fet velles i pateixen manca de manteniment de vials i voreres així com carències en serveis com l'enllumenat i l'aigua potable, que cal afrontar.

L'alcalde ha admès les carències que arrossega el Polígon i ha destacat el compromís assumit per crear aquest grup de treball per estudiar i treballar en les millores necessàries, que estarà liderat per Postius i es posarà en marxa de forma imminent.