Publicado 22/5/2019 10:56:45 +02:00CET

Obre el Pier03 amb més de 3.500 metres quadrats per a una vintena d'empreses tecnològiques

L'associació d'emprenedors Barcelona Tech City amplia el seu espai per potenciar l'ecosistema tecnològic i digital de la ciutat

ACN

Barcelona.-Barcelona Tech City, l'associació amb més de 800 emprenedors, startups i empreses del sector digital i tecnològic, ha inaugurat el Pier03, un nou espai que vol esdevenir un nou 'hub' d'innovació a la ciutat. Situat als Porxos d'en Xifré, molt proper al projecte inicial del Pier01, l'espai compta amb més de 3.500 metres quadrats per a una vintena de companyies. A més, el Pier03 incorporarà el futur projecte d'una terrassa verda de 2.500 metres quadrats. "Barcelona Tech City es va crear, entre altres raons per contribuir des de la perspectiva privada a alinear tots els agents de l'ecosistema per aconseguir que Barcelona jugui a la lliga mundial de les ciutats tecnològiques", ha dit el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí.

"Les diferents empreses i organitzacions que formen part del Pier03 garanteixen la transversalitat de l'impacte dels negocis digitals i tecnològics de Barcelona", ha assegurat, per la seva banda, el president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente. L'obertura d'aquest nou espai segueix l'estratègia de l'associació de créixer per consolidar diversos llocs de Barcelona com a 'hubs' tecnològics amb gran potencial. De fet, el primer d'aquests espais, el Pier01, va ser reconegut per la revista Forbes com un dels sis hubs del món més innovadors. Actualment, al capital catalana està entre els 30 primers 'hubs' tecnològics a escala internacional.