Publicado 7/6/2019 15:10:08 +02:00CET

Norwegian obre la porta a volar a Llatinoamèrica des de Barcelona

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La companyia aèria inaugura la ruta El Prat - Chicago i espera oferir en el futur "bones notícies noves" per connectar la capital catalana amb el món

ACN

El Prat de Llobregat.-L'aerolínia de baix cost Norwegian ha obert la porta a volar a Llatinoamèrica des de Barcelona. Coincidint amb la inauguració de la connexió entre la capital catalana i Chicago, la cinquena ruta que ofereixen fins als Estats Units, el director de Relacions Internacionals de l'empresa a Espanya, Alfons Claver, ha augurat que en el futur "esperen oferir bones notícies noves" per connectar Barcelona "amb el món". Tot i que no ha fet cap anunci concret, Claver ha afirmat que "possiblement" es tractaria d'un servei fins a Llatinoamèrica i ha recordat que l'aerolínia noruega té presència a Argentina i Brasil i dret de tràfic per volar al Perú. En una atenció als mitjans a la porta d'embarcament, ha celebrat la "bona resposta comercial" que ha tingut la ruta fins a Chicago, que s'ha enlairat amb una ocupació del 91%.

Es tracta de la primera inauguració d'un vol de llarga distància des de l'aerport barceloní després de l'estrena fa dos anys de la connexió amb Nova York\/Newark, Los Ángeles, San Francisco\/Oakland i Miami\/Fort Lauderdale.