Publicado 4/10/2019 18:40:10 +02:00CET

Norwegian començarà a fer manteniment dels seus avions a l'aeroport de Lleida-Alguaire aquest octubre

La companyia hi estableix una "petita unitat" durant aquesta temporada d'hivern i estudiarà la viabilitat d'una possible prorroga en funció de les necessitats

ACN

Alguaire.-L'aerolínia noruega Norwegian començarà a fer manteniment dels seus avions a l'aeroport de Lleida-Alguaire a partir d'aquest mateix mes d'octubre. Així ho ha confirmat a l'ACN el cap de Comunicació i Relacions Institucionals de la companyia a Espanya i Itàlia, Alfons Claver, que ha assegurat que les condicions de la plataforma lleidatana són molt "avantatjoses" per una firma de baix cost com la seva i per això té "tot el sentit del món fer servir les instal·lacions d'Alguaire per aquesta mena d'activitats". De moment, Norwegian situa aquesta "petita unitat de manteniment i aparcament d'avions" durant la temporada d'hivern i en funció de les seves necessitats i resultats estudiaran una possible pròrroga del servei en un futur.

Alfons Claver ha explicat que amb l'establiment d'aquesta unitat, Norwegian fa una aposta per l'aeroport de Lleida-Alguaire. L'activitat de la companyia suposarà que en moments determinats hi hagi dues aeronaus estacionades i en manteniment a la plataforma lleidatana. Així mateix, Norwegian desplaçarà a Lleida dos enginyers que té a la base de Barcelona per poder dur a terme el servei de manteniment.