Publicado 13/1/2019 11:06:30 +01:00CET

Nogueras: "No als pressupostos i no a la tramitació si no hi ha proposta política"

La vicepresidenta del PDeCAT creu que els pressupostos són "molles" per a Catalunya i assegura que votar 'no' no vol dir "que vingui el llop"

ACN

Barcelona.-La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, insisteix en el 'no' als comptes del govern espanyol. En una entrevista al programa "Preguntes freqüents" aquest dissabte a la nit, Nogueras ha deixat clar que la seva formació votar "no als pressupostos i no a la tramitació mentre no hi hagi una resposta política". "Si no hi ha una resposta política per a un conflicte polític, molt greu, gravíssim, nosaltres no podem regalar els nostres vots", ha afirmat tot assegurant que els comptes de Pedro Sánchez són "molles" per Catalunya. En aquest sentit, ha assegurat que no vindr "el llop" si es vota 'no' i que els pressupostos generals de l'Estat (PGE) no són tan bons per a Catalunya.

Nogueras ha criticat que s'est posant molt l'mfasi en els partits independentistes i no en el govern del PSOE que és, diu, qui té la clau per aprovar els comptes. Segons la vicepresidenta del PDeCAT, "el debat real no són els pressupostos, és l'autodeterminació de Catalunya" i ha criticat que tant Rajoy com el govern de Pedro Sánchez han estat "un mur".Assegura que "els partits del 155" ballen "la música de la ultradreta" i que els que avui demanen que s'aprovin els pressupostos "van aplaudir el llop i el van acompanyar a les manifestacions". "No comprem el marc mental que es vol installar que, si no aprovem els pressupostos, ve el llop", ha reblat davant l'amenaa de l'auge de la ultradreta.