Publicado 14/10/2019 9:24:53CET

Mossos, Guàrdia Civil i Policia Nacional reforcen la seguretat en alguns edificis gironins en previsió de protestes

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

La Subdelegació del govern espanyol, l'estació de l'AVE o l'aeroport són algunes de les infraestructures amb més presència

ACN

Girona.-Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han reforçat la seguretat en alguns edificis gironins en previsió de les protestes arran de la publicació de la sentència aquest dilluns. Entre les infraestructures amb un increment de presència policial hi ha l'Aeroport Girona–Costa Brava o l'estació de l'AVE. En aquesta en concret, la vigilància es va incrementar el diumenge arran de l'ocupació del vestíbul de l'estació de Sants de Barcelona, que va acabar amb els Mossos fent fora els manifestants. També s'ha augmentat la vigilància policial en institucions com la Subdelegació del govern espanyol a Girona o l'edifici dels Jutjats. A les carreteres també hi ha una major presència de cossos de seguretat.

El reforç més important ha estat a l'estació de l'AVE de Girona, on des de primera hora un ampli dispositiu de Mossos d'Esquadra han obligat als passatgers a entrar per una porta secundària. A l'interior, un gran nombre d'agents de la policia espanyola s'encarregaven de controlar que els passatgers pugessin i baixessin del tren.