Publicado 3/4/2019 11:30:51 +02:00CET

Montserrat Ballarín i David Escudé completen els cinc primers llocs de la llista de Collboni a Barcelona

També formen part de la candidatura la sociloga Marga Mari-Klose, l'economista Xavier Marcé i la periodista Rosa Alarcón

ACN

Barcelona.-La regidora Montserrat Ballarín i l'exregidor i excomissionat d'esports David Escudé completen els cinc primers llocs de la llista de Jaume Collboni a l'Ajuntament de Barcelona en les posicions quatre i cinc, per darrere del propi Collboni, Laia Bonet i Albert Batlle. També formen part de la candidatura la investigadora i sociloga de Nou Barris Marga Mari-Klose (6), l'economista i expert en polítiques culturals Xavier Marcé (7) i la periodista Rosa Alarcón (8). El PSC de Barcelona ha aprovat la llista de les properes eleccions municipals. El cap de llista socialista ha assegurat que surten "a guanyar" i que la seva és una candidatura "per governar d'aquí a 53 dies". Tanquen la llista Carmen Rubianes, germana de l'humorista, i l'economista Gonzalo Bernardos.

En posicions simbliques hi ha la histrica Anna Balletb, la representant del Partit Democrtic itali Ana Maria Criscenti i l'extinent d'alcalde Xavier Casas, que va treballar amb els alcaldes Pasqual Maragall i Joan Clos.