Publicado 30/09/2019 19:45CET

Molins de Rei evitar acumular actes a la plaa de la Llibertat per respectar el descans dels vens

Accepta les recomanacions del Síndic després de rebre una seixantena de queixes

ACN

Molins de Rei.-L'Ajuntament de Molins de Rei s'ha comproms a evitar que s'acumulin les activitats durant caps de setmana consecutius a la plaa de la Llibertat del municipi per respectar el descans dels vens, segons ha informat el Síndic de Greuges. També s'ha comproms a descentralitzar les activitats que es programen en aquest indret. Des del maig del 2019, el síndic, Rafael Ribó, ha rebut una seixantena de queixes de vens d'aquesta plaa per les molsties que els causen les activitats que s'hi programen i els actes incívics de les persones que hi assisteixen, o pels desordres que origina la ingesta d'alcohol al carrer, subratlla el síndic.

Ribó va demanar a l'Ajuntament que valorés si l'emplaament era idoni. Tenint en compte que les activitats es desenvolupen a prop de zones residencials, també es va apuntar la possibilitat de reduir el nombre d'hores i l'horari dels espectacles públics i activitats recreatives extraordinries que s'hi fan. A més, va suggerir que "s'objectivessin les immissions sonores que pateix el venat al seu domicili" per adoptar les mesures més adequades per redrear la situació.Aquesta mateixa setmana l'Ajuntament de Molins de Rei ha respost a les peticions i als suggeriments del Síndic i n'ha confirmat l'acceptació. En aquest sentit, l'Ajuntament ha comunicat que no es tornar a repetir l'acumulació d'activitats a la plaa de la Llibertat durant cinc caps de setmana consecutius, com va passar el maig passat. També s'ha comproms a descentralitzar les activitats en altres zones per evitar concentracions en un únic lloc, i a tenir més cura de la neteja dels espais públics després de les activitats.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés