Publicado 25/7/2019 13:16:51 +02:00CET

La mobilització veïnal atura un desnonament a Premià de Mar

Mig centenar de persones ocupen l’Ajuntament i forcen una reunió amb l’alcalde per exigir un habitatge alternatiu a la veïna afectada

ACN

Premià de Mar.-Una mobilització veïnal ha aturat un desnonament previst per a aquest dijous a primera hora a Premià de Mar (Maresme). La protesta, liderada per la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme, ha impedit que la policia i la comitiva judicial expulsés de casa la veïna que viu al pis afectat. Durant la mobilització, hi ha hagut puntuals moments de tensió i empentes entre els Mossos d’Esquadra i els manifestants. Seguidament, mig centenar de veïns han ocupat l’Ajuntament, on han forçat una reunió amb l’alcalde Miguel Ángel Méndez. El batlle els ha garantit el suport dels Serveis Socials i ha plantejat diverses alternatives que no han transcendit públicament, però que els activistes han entomat com una “victòria”, segons han celebrat a les xarxes socials.

Membres de la Xarxa d’Habitatge i dels Serveis Socials traslladaran aquest mateix dijous la proposta a la dona que avui havia de ser desnonada.

el més llegit

 1. 1

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 2. 2

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 3. 3

  El Govern espanyol i la UE organitzen dimarts una conferència de donants per a la migració veneçolana

 4. 4

  Els comitès d'empresa de Nissan exigeixen al Govern intensificar el treball institucional

 5. 5

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dilluns que el passat