Publicado 9/4/2019 14:24:56 +02:00CET

Milan reclama més implicació a la societat i canvis legislatius per fer front als delictes sexuals i la multireincidncia

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El comissari demana que "l'escrutini públic" dels Mossos d'Esquadra s'allunyi "de desqualificacions partidistes i simplistes"

ACN

Girona.-El cap de la Regió Policial de Girona, el comissari Josep Milan, ha reclamat més implicació de la societat per "posar límits" i "no tolerar" els delictes sexuals. Al seu discurs del Dia de les Esquadres, Milan ha recordat que les agressions i els abusos han crescut fins a un 17% a les comarques gironines. "Són accions execrables, que han evolucionat amb depredadors grupals i ens han de fer reaccionar, perqu est aflorant un menyspreu incomprensible contra les dones i els menors", ha dit. En parallel, i en referncia als robatoris, el comissari també ha demanat "canvis legislatius" que permetin als Mossos "tenir més instruments" per combatre la multireincidncia. Durant el seu parlament, el comissari ha agrat als Mossos "el sobreesfor" que estan fent al llarg dels darrers mesos davant "la situació de complexitat social i política" que viu Catalunya i ha demanat que "l'escrutini públic" del cos s'allunyi "de desqualificacions partidistes i simplistes".


el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 3. 3

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 4. 4

  Coronavirus.- Una escola dels Franqueses (Barcelona) és nega a obrir quan passi a fase 2

 5. 5

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)