Mercolleida tanca el 2018 amb un resultat positiu superior als 30.000 euros

Agencia Catalana de Noticias
ACN
Publicado 14/3/2019 17:06:24CET

El consell d'administració acorda iniciar l'elaboració del Pla Estratègic per potenciar el paper de la llotja agropecuària

ACN

Lleida.-Mercolleida ha tancat l'any 2018 amb un resultat positiu de 30.530,29 euros. Així es recull en els comptes del darrer exercici que s'han presentat en el consell d'administració de la llotja agropecuària lleidatana, celebrat aquest dijous. En la sessió, també s'ha donat llum verda a l'inici del procés d'elaboració del Pla Estratègic per potenciar el paper de Mercolleida. Aquest pla planteja incrementar les sinèrgies amb altres entitats que operen en l'àmbit de la promoció econòmica en general i més concretament en el sector agroalimentari com són GlobaLleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), la Universitat de Lleida (UdL) i la Generalitat.

El pla estableix diferents línies de treball prioritàries com ara la posada en valor de la informació de preus i mercats i els processos de formació en preus de referència i la posada en marxa de nous serveis i sectors d'activitats. Es preveu que es desenvolupi en diferents fases, una primera on es recolliria una avaluació comparativa dels mercats de preus; una segona, de participació individual i col·lectiva, i una fase final per establir els eixos de treball definitius.Incorporació de tres nous consellersD'altra banda, la Junta General de Mercolleida ha acordat la incorporació de tres nous consellers, que comparteixen una destacada trajectòria en l'àmbit del sector de l'agroalimentació, amb responsabilitats en l'administració pública i també en l'àmbit privat, i el seu vessant internacional. Es tracta de Ramon Armengol, vicepresident de de la Confederació General de Cooperativisme Agrari a la Unió Europea (COGECA) i representant de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya; Josep Presseguer, actual director general de Fruits de Ponent, i Elisenda Guillaumes, directora general d'Agricultura i Ramaderia de la Generalitat.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.