Publicado 14/2/2019 12:37:55 +01:00CET

Masi diu que les eleccions a la Cambra no poden ser "un concurs de bellesa per veure qui té un cognom més poderós"

El candidat d'Anem per Feina veu "desitjable" una "candidatura d'unitat" per defensa el seu lideratge davant d'altres opcions

ACN

Barcelona.-L'advocat i economista Ramon Masi, candidat a la presidncia de la Cambra de Comer de Barcelona, ha assegurat aquest dijous que les eleccions no es poden convertir en "una lluita per estar en un concurs de bellesa per veure qui té un nom o un cognom més poderós" sinó que s'han de centrar en el "programa". Masi ha afirmat que considera "desitjable" que hi hagi una "candidatura d'unitat" per a la Cambra, i ha donat per feta la fusió de les candidatures d'Enric Crous i José María Torres, com apunten diversos mitjans. "És una bona notícia que dos dels quatre candidats es fusionin", ha dit. Masi ha afirmat que ell aposta per una "candidatura inclusiva" per "des de la preparació i la veterania" i mantenint el seu "lideratge".

Masi ha dit que la seva candidatura, 'Anem per Feina', representa "el gruix del 97% dels electors, autnoms o empreses de menys de nou treballadors". Segons ell, la seva candidatura també té "empreses mitjanes i alguna empresa gran, per bsicament petites i molt petites". "Candidats de Dam o Coca-cola no poden atribuir-se la representació de la petita i microempresa a Catalunya", ha afirmat.