Publicado 3/9/2019 17:27:40 +02:00CET

Malestar de la UGT amb la Paeria per no convidar-los a la reunió amb els empresaris de Polígon 'El Segre'

El sindicat recorda que aquesta zona industrial ja compta amb un informe tècnic de mancances i lamenta el 'tarannà' del nou govern municipal

ACN

Lleida.-La UGT de les terres de Lleida ha lamentat aquest dimarts haver-se assabentat pels mitjans de comunicació de la intenció de la Paeria de crear un grup de treball conjunt amb empresaris del polígon industrial 'El Segre' per millorar el manteniment i les infraestructures d'aquesta zona industrial de la ciutat. Segons el sindicat, aquesta mesura no ha tingut en compte els treballadors, que són els 'usuaris principals i els majors afectats per les greus deficiències' del polígon. El secretari general de la UGT a Lleida, José Luís Aguilà, ha remarcat la necessitat de comptar amb el sindicat amb aquestes trobades i ha recordat que el polígon 'El Segre' ja compta amb un informe tècnic de mancances de mobilitat i infraestructures. Per tot plegat, Aguilà diu que no els agrada el 'tarannà' del nou govern municipal i espera que sigui 'reconduït com més aviat millor'.

La UGT defensa que 'coneix el terreny' del polígon industrial 'El Segre' i remarca que van ser els impulsors – dins el Pacte Social per la Ciutadania – de la línia d'autobusos L1, que arriba fins al polígon. Asseguren que és una de les més demandades de totes les línies d'Autobusos de Lleida i això demostra que 'els sindicats estem per donar solucions'.La UGT recorda que el polígon 'El Segre' ja compta amb un informe tècnic de mancances de mobilitat i infraestructures, elaborat en el marc del programa Gesmopoli, finançat amb fons europeus. Arran d'aquest projecte, segons el sindicat, es van escollir 12 polígons de Catalunya per estudiar la seva viabilitat i les modificacions necessàries per fer-los més segurs, viables i sostenibles, i entre ells, es trobava el polígon 'El Segre'.