Publicado 26/3/2019 18:54:37 +01:00CET

El Liceu i Aena collaboren per portar l'pera als principals aeroports catalans

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El Prat, Girona-Costa Brava i Reus acolliran representacions musicals com a part d'un conveni que vincula les dues institucions

ACN

Barcelona.-Aena i la Fundació del Gran Teatre del Liceu collaboren per portar l'pera a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i als aeroports de Girona-Costa Brava i Reus, en el marc d'un conveni que vincula les dues institucions. La Terminal 1 del Prat ha acollit la primera representació aquest dimarts, en qu tres cantants del repartiment de 'La Gioconda', que s'estrena el prxim 1 d'abril al Liceu, han ofert cinc clebres ries del repertori operístic. Durant el 2019 els concerts arribaran a les terminals de Reus i Girona. Amb el conveni signat, Aena es converteix en nou mecenes de la fundació del teatre barceloní i inclou el projecte 'Aena amb la música' en el nou pla estratgic de responsabilitat corporativa del gestor aeroportuari.

A més dels concerts, la relació entre Aena i el Liceu es materialitzar en una aula social amb la finalitat de desenvolupar habilitats de persones amb discapacitat cognitiva. Segons confirma el Liceu en un comunicat, la collaboració amb Aena arriba per "reforar" dos dels seus pilars, el projecte social i el pedaggic.