Publicado 9/4/2019 18:04:32CET

L'Hospitalet de Llobregat convoca 47 noves places d'agents de la Guàrdia Urbana

La mesura vol rejovenir el cos davant la previsió que una trentena de guàrdies es jubilin als 60 anys acollint-se a la nova normativa

ACN

L'Hospitalet de Llobregat.-L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha obert el termini per proveir 47 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana, 31 en convocatòria lliure per oposició i 16 mitjançant concurs de mobilitat horitzontal, al que es poden presentar agents en actiu d’altres cossos policials de Catalunya. L’objectiu de la convocatòria és garantir un bon servei del cos policial a la ciutadania, així com rejovenir la plantilla davant la previsió que una trentena d’agents s’acullin aquest any al canvi de normativa que permet la jubilació dels policies locals als 60 anys. Aquesta nova convocatòria s'afegeix a la realitzada l'any passat que va permetre incorporar 24 nous agents.

Els requisits per accedir a la convocatòria lliure d’oposició són tenir nacionalitat espanyola, estar en possessió del títol de graduat en ESO, acreditar coneixement de llengua catalana nivell B2, haver complert 18 anys i no excedir l’edat de jubilació, no haver estat condemnat per cap delicte, no patir cap malaltia que impossibiliti el desenvolupament de les funcions pròpies, tenir una alçada mínima d’1,60 metres les dones i 1,70 metres els homes, i estar en possessió del permís de conduir A2 i B, tot i que l’A2 es pot obtenir durant el curs de formació.Les sol·licituds per accedir a la convocatòria de noves places de la Guàrdia Urbana es poden presentar de forma telemàtica fins al 29 d’abril al Registre General de l’Ajuntament.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.