Publicado 17/04/2019 10:37CET

L'Hospital de Viladecans incorpora pantalles tctils per millorar el sistema d'avís als pacients

Es tracta d'una tecnologia que s'anomena Teseo i ajuda a descongestionar els punts d'atenció

ACN

Viladecans.-L'Hospital de Viladecans ha incorporat pantalles tctils a l'rea de Consultes Externes, Radiologia i Endoscpies per millorar el sistema d'avís als pacients. Aquests dispositius, que són similars als caixers automtics, permeten imprimir tiquets que indiquen on s'ha d'esperar l'usuari i a quina consulta s'ha d'adrear. El nou sistema, que s'anomena Teseo, ajuda a descongestionar els punts d'atenció i a disminuir el temps d'espera. També permet preservar la confidencialitat de les persones que es visiten a l'rea ambulatria. De moment, s'han installat dues pantalles en aquest centre sanitari. Una est situada a la zona de Consultes Externes i l'altra, a l'entrada principal. Properament es collocar un altra a la Unitat dUrgncies.

D'aquesta forma, quan el pacient que s'ha de visitar a Consultes Externes o fer-se alguna prova ambulatria arriba a l'hospital, s'identifica amb la seva targeta sanitria individual al caixer Teseo i imprimeix un tiquet amb un codi alfanumric que l'identifica i que permet preservar la seva confidencialitat. El tiquet li indica a quina sala d'espera a d'anar i, un cop all, es mostra en una pantalla el número de consulta on s'ha d'adrear.El sistema es va implantar el 25 de febrer de 2019, després d'un període de formació del personal d'admissions i d'infermeria de consultes externes, d'endoscpia i de radiologia.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés