Publicado 17/4/2019 10:37:07CET

L'Hospital de Viladecans incorpora pantalles tàctils per millorar el sistema d'avís als pacients

Es tracta d'una tecnologia que s'anomena Teseo i ajuda a descongestionar els punts d'atenció

ACN

Viladecans.-L'Hospital de Viladecans ha incorporat pantalles tàctils a l'àrea de Consultes Externes, Radiologia i Endoscòpies per millorar el sistema d'avís als pacients. Aquests dispositius, que són similars als caixers automàtics, permeten imprimir tiquets que indiquen on s'ha d'esperar l'usuari i a quina consulta s'ha d'adreçar. El nou sistema, que s'anomena Teseo, ajuda a descongestionar els punts d'atenció i a disminuir el temps d'espera. També permet preservar la confidencialitat de les persones que es visiten a l'àrea ambulatòria. De moment, s'han instal·lat dues pantalles en aquest centre sanitari. Una està situada a la zona de Consultes Externes i l'altra, a l'entrada principal. Properament es col·locarà un altra a la Unitat d’Urgències.

D'aquesta forma, quan el pacient que s'ha de visitar a Consultes Externes o fer-se alguna prova ambulatòria arriba a l'hospital, s'identifica amb la seva targeta sanitària individual al caixer Teseo i imprimeix un tiquet amb un codi alfanumèric que l'identifica i que permet preservar la seva confidencialitat. El tiquet li indica a quina sala d'espera a d'anar i, un cop allà, es mostra en una pantalla el número de consulta on s'ha d'adreçar.El sistema es va implantar el 25 de febrer de 2019, després d'un període de formació del personal d'admissions i d'infermeria de consultes externes, d'endoscòpia i de radiologia.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.