Publicado 19/06/2019 13:49CET

LHospital Joan XXIII renova els equipaments de la unitat dhemodilisi

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Shan incorporat nous monitors que donen informació continuada que permet fer tractaments individualitzats

ACN

Tarragona.-El Servei de Nefrologia de lHospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha renovat els equipaments de la Unitat dHemodilisi. Aquesta millora, que es va posar en marxa durant labril passat, ha suposat un aven tecnolgic amb un canvi de sistema informtic que enregistra totes les dades del tractament que rep el pacient. La renovació dels monitors dhemodilisi ha requerit la formació dels facultatius especialistes i dels professionals dinfermeria. Els monitors disposen de nous biosensors que envien la informació durant les quatre hores que dura el tractament de dilisi. Per tant, es pot anar adaptant el tractament en funció de la informació rebuda. Lhospital fa 5.500 sessions dhemodilisi cada any.

El sistema també permet fer el seguiment de laccés vascular i detectar precoment possibles complicacions. Segons ha explicat el centre mdic, els pacients crnics que realitzen hemodilisi van a lhospital tres dies a la setmana, el que suposa 12 hores setmanals. A més, la nova tecnologia unificar el sistema informtic amb la resta dhospitals de lICS, cosa que permetr compartir dades per millorar la gestió clínica i fer estudis.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés