Publicado 2/9/2019 15:47:00 +02:00CET

L'exalcalde de Cerdanyola del Vallès denuncia que l'han fet fora de la feina vulnerant els seus drets

L'excap de llista de Guanyem assegura que l'empresa Polycasa l'ha acomiadat just després de 4 anys d'excedència per fer d'alcalde

ACN

Cerdanyola del Vallès.-L'exalcalde de Cerdanyola del Vallès Carles Escolà ha denunciat a través de les xarxes socials que l'empresa on treballava, Polycasa, l'ha acomiadat quan s'havia de reincorporar després de quatre anys d'excedència per fer d'alcalde. "L'empresa ha decidit acomiadar-me, vulnerant el meu dret a reincorporar-me un cop finalitzada la meva responsabilitat pública", ha afegit a través del seu compte de Twitter. Segons Escolà, l'empresa que pertany a la multinacional 3A Composites "inicia una perillosa via de repressió i vulneració de drets fonamentals com la llibertat ideològica i el dret a participació política".

En cas que l'empresa se'n surti amb la seva, l'exalcalde considera que establiria un "precedent" que podria posar en qüestió el dret dels treballadors i treballadores a accedir a un càrrec públic "amb plena llibertat, sense por a patir represàlies". Escolà explica que en els propers dies farà públics els detalls de l'acomiadament així com les accions que ja ha iniciat i que es posaran en marxa en les properes setmanes.