Publicado 7/6/2019 13:32:05 +02:00CET

L'empresari Jaume Fàbrega, escollit nou president de la Cambra de Comerç de Girona per unanimitat

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Situa la generació de talent, la internacionalització i la digitalització de les empreses com a eixos de l'acció de govern

ACN

Girona.-L'empresari Jaume Fàbrega ja és el nou president de la Cambra de Comerç de Girona. No hi ha hagut sorpreses, perquè la seva candidatura de consens és l'única que s'ha presentat i ha rebut l'aval unànime –sense cap vot en contra- de tots els membres del ple. Durant el seu discurs, Fàbrega ha fixat tres grans eixos que marcaran la seva acció de govern durant el mandat que avui comença a caminar: la generació i l'atracció de talent, la internacionalització i la digitalització de les empreses gironines. No s'ha estat de reclamar, també, millores en "el dèficit" d'infraestructures que arrossega la demarcació. La Cambra de Girona és l'última de les tres del territori –després de Palamós i Sant Feliu de Guíxols- que ha completat el relleu. Aquí, les eleccions han permès renovar fins a dues terceres parts dels 45 membres del ple i incrementar en més d'un 30% la presència de dones. Ara n'hi ha catorze, de les quals cinc formen part del nou comitè executiu.


el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 3. 3

  Coronavirus.- Una escola dels Franqueses (Barcelona) és nega a obrir quan passi a fase 2

 4. 4

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 5. 5

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui