Publicado 12/11/2019 17:07CET

L'ATM aprova l'estudi informatiu per ampliar el tramvia entre Esplugues i Sant Just Desvern

L'actuació afegir dues noves estacions i servir per reordenar el servei al Baix Llobregat

ACN

Esplugues de Llobregat.-El Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolit (ATM), ha aprovat inicialment l'estudi informatiu per ampliar el tramvia entre Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern. L'actuació est prevista en el Pla Director d'Infraestructures 2011-2020 i sumar 1,2 nous quilmetres al traat actual i dues noves estacions. D'aquesta forma s'unir la rotonda de la plaa Santa Magdalena d'Esplugues amb la parada de la Rambla de Sant Just a través de l'eix de la Carretera Reial i Laure Miró. La millora suposar la reordenació del servei al Baix Llobregat. El cost de l'actuació és de 35 MEUR. Abans d'aprovar-se de forma definitiva, l'estudi se sotmetr a informació pública durant dos mesos i es far la seva tramitació ambiental.

Els documents que composen l'estudi informatiu, que inclouen un estudi de mobilitat i un estudi d'impacte ambiental, han estat elaborats durant els darrers mesos i s'emmarquen en les tasques previstes en el protocol de collaboració signat el 2017 entre la Generalitat, els ajuntaments d'Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i l'ATM.L'estudi analitza quatre alternatives de secció pel traat definit de la Carretera Reial i Laure Miró i fa, per a cadascuna d'elles, una anlisi cost-benefici. El cost de l'actuació és d'aproximadament 35 MEUR.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés