L'Ajuntament de Sabadell rebutja els aldarulls posteriors a la concentració davant la comissaria de la policia espanyola

Publicado 16/10/2019 11:00:46CET

En un comunicat, ha mostrat el seu suport als Mossos d'Esquadra "per mantenir la seguretat a la ciutat"

ACN

Sabadell.-L'Ajuntament de Sabadell ha rebutjat els disturbis posteriors a la concentració davant la comissaria de la policia espanyola d'aquest dimarts. En un comunicat, el consistori ha lamentat que una protesta pacífica derivés "en escenes de vandalisme, incendi de contenidors i aldarulls". Recordant que "la llibertat d'expressió s'ha de desenvolupar amb respecte al civisme", l'ajuntament fa una crida a "respectar les normes de convivència democràtica" i a fer un esforç "per reduir la tensió generada a la ciutat". També mostra el seu suport als equips d'emergències i als cossos de seguretat per vetllar per "mantenir la seguretat a la ciutat" i agraeix la la feina dels serveis municipals.

Al text, el consistori també apunta que es responsabilitat de tots i totes, especialment dels partits polítics "per la seva responsabilitat", contribuir a fer possible un clima de diàleg "amb predisposició a escoltar l'altre".