Publicado 20/3/2019 20:31:02 +01:00CET

L'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre no dona per mort el projecte del dipsit de residus industrials

Agencia Catalana de Noticias
ACN

L'alcalde es mostra "despreocupat" per la revisió de la llicncia ambiental i assegura que la llicncia d'obres "no est compromesa"

ACN

Tortosa.-L'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre s'ha mostrat reticent a donar per mort el projecte del dipsit de residus industrials no perillosos i el centre de valorització, després de l'anunci del Departament de Territori de revisar i adequar la llicncia ambiental perqu caduca a l'estiu. L'alcalde Antoni Suárez assegura que la revisió d'ofici no li preocupa i recordar que els drets adquirits per la promotora són vigents fins al 17 de juliol. Surez ha assegurat que la llicncia d'obres "no est compromesa" i recorda que és l'empresa qui té la última paraula si el projecte est executat abans de la data en qu expira l'autorització.

L'alcalde s'ha mostrat "sorprs" per la "immediatesa" amb qu la CHE ha ems un informe sobre l'autorització ambiental, que es va registrar l'endem de la darrera reunió d'alcaldes de la Ribera d'Ebre, i recorda que és un trmit competncia de Territori. Suárez s'ha mostrat tranquil davant la revisió d'ofici de tots els vectors ambientals de la llicncia i ha apuntat que qualsevol projecte d'arreu del país que en disposa se sotmet a constant revisió, com estpa previst en el procediment. "No em preocupa", ha sentenciat.L'alcalde ha remarcat que el projecte del dipsit s'ha fet amb les tramitacions ambientals i urbanístiques, "netes i immaculades", com ha corroborat el conseller Dami Calvet, i ha assenyalat que durant les tramitacions, els anys 2012 i 2013, cap ajuntament de la comarca en va presentar allegacions.

el més llegit

 1. 1

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 2. 2

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 3. 3

  Els comitès d'empresa de Nissan exigeixen al Govern intensificar el treball institucional

 4. 4

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dilluns que el passat

 5. 5

  Successos.- Un ferit greu en bolcar un carretó elevador a Molins de Rei (Barcelona)