Publicado 02/01/2019 10:27CET

L'Ajuntament de Reus engega el concurs per adjudicar la primera fase de construcció del Centre Social El Roser

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La installació ha d'ajudar a donar un impuls a les polítiques municipals d'atenció a les persones

ACN

Reus.-L'Ajuntament de Reus ha obert el concurs públic per a ladjudicació del contracte dobres de la primera fase de construcció del Centre Social El Roser, amb un pressupost de licitació de 454.903,37 euros i un termini d'execució de 10 mesos a comptar des de la data d'inici de les obres. Un cop completat, el centre donar un impuls a les polítiques municipals datenció a les persones, i inclour una cafeteria-menjador social, oberta a la ciutadania; un rebost solidari, punt de gestió i distribució de la xarxa daliments o dependncies dallotjament temporal per a situacions demergncia. També hi haur espais municipals, on shi traslladar el servei del Pla Local dInclusió Social i on shi ubicar la seu social de lassociació de vens dels Xalets Quintana; a més daules i sales de reunions.

Lexecució de les obres es far en dues fases. Ara sen licita la primera, que inclou la rehabilitació del cos nord i part del cos intermedi per allotjar els serveis de recepció i acollida, menjador social\/cafeteria i cuina, rebost solidari i punt de gestió i distribució de la xarxa daliments. També inclour les obres de coberta i faanes directament vinculades.El projecte arquitectnic planteja la rehabilitació dedifici, format per tres blocs diferenciats, i cadascun dells amb un programa totalment diferent: un inclou la zona de cafeteria\/menjador social, cuina i emmagatzematge daliments de la cuina; el segon, el rebost solidari, el punt de gestió di distribució daliments i el servei acollida de les persones sense sostre; i el tercer, les oficines dadministració i de lassociació de vens del barri.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés