Publicado 26/3/2019 11:00:46 +01:00CET

L'Ajuntament de Mollerussa avana 205.000 euros per al nou institut

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Preveuen comptar amb els fonaments al juny per tal que es puguin installar els mduls i tenir el centre enllestit per al curs que ve

ACN

Mollerussa.-L'Ajuntament de Mollerussa aprovar al proper ple de dijous que un avanament de 205.000 euros per als fonaments del nou institut de la ciutat que estar construt a partir de mduls prefabricats. A banda, també s'aprovaran dos partides pressupostries per al nou vial d'accés. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que la previsió és que al juny l'obra dels fonaments 'estigui feta' per poder collocar els mduls durant l'estiu i comenar el curs que ve amb normalitat. Els alumnes d'aquest nou centre educatiu estan fent classes durant el curs vigent a les installacions de l'antic hotel de Cal Duch.

El Ple aprovar aquesta modificació de crdit de 423.000 euros que també inclou una plataforma elevadora per a l'edifici Sant Jordi pressupostada en 25.000 euros. La resta són 150.000 euros per al vial d'accés al nou institut i 47.000 més per a l'adequació dels terrenys. La modificació també inclou els 205.000 per als fonaments, que és una obra que s'ha d'assumir a parts iguals amb el Departament d'Ensenyament per d'entrada s'ha acordat que se'n faci crrec íntegrament el consistori. Segons Solsona, aquesta 'és la garantia' per poder tenir l'obra acabada per al curs que ve. El Ple d'aquest dijous també aprovar un protocol d'actuació davant d'agressions sexistes que comptar amb una campanya informativa i ja es podr posar en funcionament durant la Festa Major del prxim mes de maig.