Publicado 09/10/2019 10:22CET

L'Ajuntament de Manresa suspn l'homologació a l'empresa de serveis a domicili acusada de frau a la Seguretat Social

ACN

Manresa.-LAjuntament de Manresa ha susps cautelarment lhomologació de lempresa Solubages SL per prestar el servei datenció a domicili Xec Servei, després que Inspecció de Treball denunciés a la fiscalia que aquesta empresa tenia 52 treballadores sense estar donades dalta a la Seguretat Social. Monserveis era una de les quatre empreses amb les quals lAjuntament té un conveni per al Xec Servei, un programa a través del qual el consistori ofereix descomptes directes a persones usuries de serveis datenció domiciliria. L'Ajuntament ja ha informat les persones usuries que retirava l'homogogació a Monserveis i que podien requerir els serveis de les altres tres empreses homologades. Ara, l'Ajuntament estudia la possibilitat de sancionar l'empresa per haver participat al programa sense complir els requisits necessaris.

LAjuntament de Manresa té signats quatre convenis amb empreses per a la prestació de serveis de proximitat a través del programa Xec Servei. Una daquestes empreses és Solubages SL, que opera amb el nom comercial de Monserveis. Inspecció de Treball de la Generalitat ha denunciat aquesta empresa a la fiscalia per tenir 52 persones sense estar donades dalta a la Seguretat Social. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit suspendre cautelarment l'homologació daquesta empresa per prestar serveis del programa Xec Servei de manera automtica, i li atorga un termini de deu dies daudincia per presentar allegacions. Posteriorment, si s'escau, procedir a la rescissió definitiva del conveni. A més, sestudiar la possibilitat dimposar una sanció a lempresa per haver participat al programa incomplint els requisits establerts per participar-hi.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés