Publicado 14/10/2019 11:35:45CET

L'Ajuntament de Girona suspèn "tota activitat" durant dos dies per la "cruel sentència" contra els presos independentistes

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Tensió entre una parella que duia una bandera espanyola i els manifestants a la Delegació del Govern

ACN

Girona.-L'Ajuntament de Girona ha suspès "tota activitat" durant les properes 48 hores com a resposta a la "cruel sentència" que el Tribunal Suprem ha fet pública aquest dilluns contra els presos independentistes. L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, ha assenyalat que no hi haurà activitat a cap equipament municipal. Visiblement afectada, Madrenas ha donat suport a les famílies dels presos i considera que es tracta d'una sentència "injusta". L'alcaldessa ha fet aquestes declaracions a la Subdelegació del Govern on hi ha hagut tensió entre una parella unionista que portava una bandera d'Espanya i els manifestants. Inicialment, els concentrats no han fet cas a la parella, però al final alguns dels manifestants li han recriminat que continués "provocant".

Finalment, han estat els mateixos protestants els qui l'han acompanyat fins on hi havia els Mossos entre crits i alguna empenta. La parella ha marxat i no s'han registrat més incidents.