Els candidats poden presentar les instàncies durant 20 dies naturals

L'Ajuntament de Barcelona convoca 293 places d'agent de la Guàrdia Urbana

Publicado 13/3/2019 16:36:59CET

ACN

Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha presentat la convocatòria de les 293 places d'agent de la Guàrdia Urbana que convocarà aquest any, 60 de les quals es convoquen mitjançant mobilitat interadministrativa. La convocatòria es realitza en règim d'oposició lliure i està oberta a persones majors de 18 anys i que no superin l'edat establerta per a la jubilació forçosa, amb nacionalitat espanyola i que compleixin els requisits marcats en les bases de la convocatòria publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini perquè els candidats presentin instàncies queda obert durant 20 dies naturals.

Els candidats poden presentar les instàncies de manera telemàtica a través del web de l'Ajuntament, al Registre General del consistori o de qualsevol de les maneres previstes pel règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. L'oposició per formar part del cos de la Guàrdia Urbana té un temari específic. Inclourà qüestions vinculades a l'ordenament jurídic estatal, autonòmic i local. També inclourà, però, altres aspectes, com per exemple els principis d'actuació i deures dels funcionaris de policia local o l'ètica i la deontologia professionals. El Tribunal qualificador tindrà una composició paritària entre homes i dones. Amb aquesta convocatòria, durant el mandat de l'alcaldessa Ada Colau s'han convocat 612 places d'agent de la Guàrdia Urbana.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.