Publicado 13/03/2019 16:36CET

L'Ajuntament de Barcelona convoca 293 places d'agent de la Gurdia Urbana

ACN

Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha presentat la convocatria de les 293 places d'agent de la Gurdia Urbana que convocar aquest any, 60 de les quals es convoquen mitjanant mobilitat interadministrativa. La convocatria es realitza en rgim d'oposició lliure i est oberta a persones majors de 18 anys i que no superin l'edat establerta per a la jubilació forosa, amb nacionalitat espanyola i que compleixin els requisits marcats en les bases de la convocatria publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini perqu els candidats presentin instncies queda obert durant 20 dies naturals.

Els candidats poden presentar les instncies de manera telemtica a través del web de l'Ajuntament, al Registre General del consistori o de qualsevol de les maneres previstes pel rgim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. L'oposició per formar part del cos de la Gurdia Urbana té un temari específic. Inclour qüestions vinculades a l'ordenament jurídic estatal, autonmic i local. També inclour, per, altres aspectes, com per exemple els principis d'actuació i deures dels funcionaris de policia local o l'tica i la deontologia professionals. El Tribunal qualificador tindr una composició paritria entre homes i dones. Amb aquesta convocatria, durant el mandat de l'alcaldessa Ada Colau s'han convocat 612 places d'agent de la Gurdia Urbana.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés