Publicado 12/2/2019 18:42:49 +01:00CET

L'advocat de Todó, sobre l'absolució dels directius de Catalunya Caixa: "S'ha fet justícia"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El lletrat diu que l'augment de sous de l'equip directiu era una decisió "encertada" per no desestabilitzar l'entitat en temps de crisi

ACN

Barcelona.-L'advocat d'Adolf Todó, l'exdirector general de Catalunya Caixa, Joan Segarra, ha valorat molt positivament la sentncia de l'Audincia de Barcelona que ha absolt els 41 directius de l'entitat acusats d'administració deslleial i apropiació indeguda."S'ha fet justícia", ha assegurat en declaracions a l'ACN. El lletrat ha celebrat que el tribunal comparteixi l'opinió del Banc d'Espanya i consideri que l'augment de sou de l'equip directiu era una decisió "encertada" per "fidelitzar" els directius que havien de pilotar el projecte en temps de crisi. Per Segarra, la defensa té bons arguments per defensar la sentncia en cas que l'acusació la recorri. En la mateixa línia, l'advocat de l'expresident de l'entitat Narcís Serra, Pau Molins, ha defensat en un comunicat que les mesures es van prendre "en inters" de la Caixa, una entitat "fonamentalment slida i viable".

Els delictes d'administració deslleial i d'apropiació indeguda es van entendre així per les acusacions pels acords aprovats en dues reunions del Consell d'Administració de l'entitat en els quals, en plena crisi econmica, amb notable reducció dels beneficis, es va incrementar el salari d'alguns dels principals responsables.