Publicado 10/11/2020 16:09CET

L'ACA disminueix les aportacions d'aigües netes i infiltracions de reg que arriben a la depuradora d'Alcarràs

Pla obert de la depuradora d'Alcarràs, en una imatge d'arxiu. (Horitzontal)
Pla obert de la depuradora d'Alcarràs, en una imatge d'arxiu. (Horitzontal) - Cedida per l'ACA (ACN)

Adjudica el contracte per construir els col·lectors que evitaran que les aigües pluvials facin cap a la instal·lació

ACN

Alcarràs.-L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte per reduir l'aportació d'aigües netes i infiltracions de reg que arriben a la depuradora d'Alcarràs (Segrià). Amb un pressupost d'adjudicació de 678.000 euros, els treballs consistiran en la construcció de diverses conduccions, amb una longitud total superior als 875 metres, 321 metres dels quals serviran per transportar l'aigua de la pluja i les filtracions de regs propers fins al riu, i 554 metres de col·lector estaran destinats a optimitzar el transport de les aigües residuals. Els treballs també comportaran la construcció de dos sobreeixidors, un al passeig del Riu i un altra a l'açada de la depuradora, amb l'objectiu d'activar-se en episodis de pluges intenses.

Segons l'ACA, l'actuació optimitzarà el funcionament de la depuradora d'Alcarràs, una planta que es va posar en servei en el 2001 i amb un cabal de disseny de 1680 m3\/dia, equivalent a una població de 6.440 habitants.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés