Publicado 10/3/2020 10:51:40 +01:00CET

L'11è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya es posposa a l'any que ve pel coronavirus

Pla mitjà de la ministra andorrana de Turisme, Verònica Canals, i el director executiu de l'OMT, Manuel Butler, parlant de la suspensió del Congrés Mundial de Turisme de Neu. Imatge de l'Agència de Notícies Andorrana del 10 de març de 2020 (Horitzontal).
Pla mitjà de la ministra andorrana de Turisme, Verònica Canals, i el director executiu de l'OMT, Manuel Butler, parlant de la suspensió del Congrés Mundial de Turisme de Neu. Imatge de l'Agència de Notícies Andorrana del 10 de març de 2020 (Horitzontal). - ANA (ACN)

Una part dels ponents no ha pogut desplaçar-se a Andorra per les restriccions de viatges dels seus països de procedència

ACN

Andorra la Vella.-L'organització del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya ha decidit ajornar a l'any que ve l'onzena edició d'aquest esdeveniment, que s'havia de celebrar a Andorra entre aquest dimecres i divendres. Segons ha indicat el govern del Principat en un comunicat, les restriccions de viatges de molts països i d'organitzacions motivades pel coronavirus, les quals han augmentat en les darreres hores, han fet impossible que un nombre creixent de participants i ponents hagin pogut unir-se al certamen. Per aquest motiu, i tenint en compte també la voluntat de l'organització de mantenir la màxima qualitat prevista per aquest congrés internacional, s'ha optat per "celebrar-ho el 2021 al més alt nivell esperat", segons han informat al document.

L'organització ha afirmat que lamenta que aquesta situació conjuntural hagi afectat la celebració d'aquest esdeveniment i està informant als ponents i participants d'aquesta decisió. Mentre, l'executiu andorrà informa que actualment no s'està produint transmissió comunitària del Covid-19 i que, fins al moment, l'activitat turística del país es desenvolupa amb total normalitat.