Publicado 22/03/2019 14:34CET

El jutjat mercantil declara el concurs voluntari del Club de Futbol Reus Deportiu

El magistrat nomena un administrador concursal perqu assumeixi la direcció de lentitat

ACN

Reus.-El jutjat mercantil de Tarragona ha declarat el concurs voluntari del Club de Futbol Reus Deportiu. En una resolució dictada dijous, el magistrat considera que la documentació aportada confirma lestat dinsolvncia actual de la societat i justifica la petició que el club va fer a principis de mar per declarar-se en concurs. El jutge ha nomenat un administrador concursal perqu assumeixi la direcció de lentitat i, alhora, ha susps els actuals propietaris de les facultats dadministració i disposició del patrimoni del club. El magistrat ho justifica pel fet que, recentment, el club ha estat objecte de compra per part duns inversors nord-americans.

Tot i aix, el titular del mercantil no entra a valorar les regularitats del procés dadquisició ni les possibles conseqüncies que aix pugui tenir en el procediment concursal.El magistrat ha nomenat administrador concursal la societat Verae Advocats i Economistes, la qual, si accepta lencrrec, haur de comunicar la identitat de la persona que representar i assumir la direcció de les tasques.La primera actuació que haur de fer ladministrador és determinar si el club té prou bens i drets com per a pagar les despeses i les costes del concurs. Tot seguit, haur delaborar en dos mesos el preceptiu informe de ladministració concursal. Aquest document haur dincloure aspectes com lestat de compatibilitat, valoracions, memries, inventaris de la massa activa, un llistat de creditors, una valoració de lempresa i, si fos el cas, una avaluació de les propostes de conveni o un pla de liquidació del Reus Deportiu. En lauto, el magistrat fa constar un advertiment del deure de collaborar i dinformar de tot all que els sigui requerit en relació al concurs. A més, cal garantir a ladministrador que pugui accedir lliurement a les installacions, revisar la compatibilitat i tota la documentació que requereixi. El 6 de mar, el Club de Futbol Reus Deportiu SAD va presentar concurs voluntari de creditors al Deganat dels Jutjats de Tarragona. L'entitat va acreditar un passiu inicial de gairebé 7,87 MEUR i un actiu inicial de 5,4 MEUR. El club va iniciar el procediment entrant el 2 de novembre de 2018, quan va entrar en preconcurs .

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés