Justícia inverteix 635.000 euros per reformar els jutjats de Rubí

Publicado 12/11/2019 12:29:55CET

Es farà un nou vestíbul, una sala per atendre les víctimes i s'implantaran millores perquè l'edifici sigui més funcional

ACN

Rubí.-El Departament de Justícia reformarà els jutjats de Rubí per fer-los més funcionals i millorar la confortabilitat dels treballadors i del públic usuari. Els treballs tenen un cost de 635.946 euros i l'empresa adjudicatària, Infraestructuras Trade, SL, les executarà en set mesos. A l'edifici principal, situat al carrer Pere Esmendia, 15, es farà un nou vestíbul més ampli i es traslladarà la sala de vistes d'aquesta planta a la planta soterrani. A banda, es crearà una sala per a l'atenció de les víctimes al soterrani, s'adequarà l'escala principal, també una sortida d'emergència, s'adaptaran els banys i s'ampliaran les sales d'espera. A més, es condicionaran les instal·lacions per eliminar les humitats existents.

La nova organització obligarà a traslladar part dels arxius que hi ha a la planta soterrani als dos espais que hi ha de reserva en les seus judicials ubicades a la carretera de Sant Cugat, 18 i al carrer Espoz i Mina 4 de Rubí.L'edifici judicial principal de Rubí acull els jutjats de primera instància i instrucció números 1 (que també fa les funcions de Registre Civil), 2 , 3, 4, 12 Nov. (violència sobre la dona) - , 6 i el Deganat. A l'edifici del carrer de Sant Cugat hi ha els jutjats de primera instància i instrucció 7 i 8 mentre que la seu del carrer Espoz i Mina acull el Col·legi d'Advocats i Procuradors.El partit judicial de Rubí, amb una població de 76.423 habitants, dona servei a tres municipis del Vallès Occidental: Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès.

el més llegit

 1. 1

  Tallen la carretera d'accés a Sant Esteve de la Sarga (Lleida) per un despreniment

 2. 2

  El riu Congost supera el nivell d'alerta i continua amb "tendència creixent"

 3. 3

  Localitzen un cadàver en una riera de Jorba (Barcelona)

 4. 4

  El Congost supera els 300 metres cúbics per segon al seu pas per Granollers

 5. 5

  La Xina confirma 571 casos de pneumònia causada pel nou coronavirus

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista