Publicado 30/4/2019 11:15:48 +02:00CET

JUDICI 1-O:Un testimoni de Sant Carles de la Rpita: "Ens van apallissar, ens picaven al cap, la gent cridava desesperada amb por"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Explica que la policia va entrar "de males maneres" sense intercanviar paraula i que li van deixar la cama adormida dels cops de porra

ACN

Madrid .-Explica que la policia va entrar "de males maneres" sense intercanviar paraula i que li van deixar la cama adormidaUn testimoni que estava al pavelló firal de Sant Carles de la Rpita (Montsi), Joan Pau Salvadó, ha descrit el que va veure l'1-O i ha dit que va ser un "cop molt fort" perqu no s'esperaven que vingués la policia i esperava que fos com el 9-N. Segons ha explicat, els agents van entrar sense intercanviar paraula i van comenar a treure gent i que, posteriorment, van arribar els antidisturbis. "Ens van apallissar, ens picaven al cap sense cap problemes, a les parts baixes, al fetge, i els més alts quan baixaven pel dolor dels cops els obrien el cap, recordo el so de les porres, veia amics i coneguts del poble", ha detallat emocionat. L'home ha dit que els cops de porra li van deixar la cama "adormida" i que va necessitar assistncia mdica. També ha dit que la gent cridava "desesperada i amb por" i que alguns protegien les dones "dels cops".

A preguntes de la fiscalia, ha reconegut alguns insults com 'assassins' o 'fora les forces d'ocupació' i ha dit que ho condemna per que "entén" que es produssin en aquell context. "Entenc que algú perdés els nervis en algun moment després de veure com obren caps i colpegen indiscriminadament", ha manifestat. Finalment, ell va votar a Alcanar. "Va ser el millor vot de la meva vida", ha dit.