Publicado 30/4/2019 17:25:38 +02:00CET

JUDICI 1-O:Crrecs d'ERC denuncien crregues "desproporcionades" i "gratutes" a Tarragona quan la policia ja s'havia endut les urne

L'alcalde de Fonollosa assegura que era "impossible" impedir el pas de la Gurdia Civil perqu "eren 20 vens per 80 antidisturbis"

ACN

Madrid.-El diputat d'ERC Jordi Salvador i la senadora republicana Laura Castel han denunciat aquest dimarts al Tribunal Suprem crregues "desproporcionades" i "gratutes" a Tarragona durant l'1-O quan la policia ja s'havia endut les urnes de l'IES Tarragona. "Em van pegar sense tenir capacitat de resposta ni de protecció ni d'anticipació i en cap moment estava amenaant ni res, estava fent fotos", ha declarat Castel. Per la seva banda, Salvador ha assegurat que l'ambient era com "un World Disney" i que no va veure "cap acte de violncia" abans que la policia fes "crregues desproporcionades". Durant la tarda d'aquest dimarts, diversos votants han explicat les actuacions policials que van veure en municipis com l'escola Pau Claris de Barcelona, Sant Cebri de Vallalta, Alcarrs o Fonollosa. L'alcalde de Fonollosa ha assegurat que era "impossible" impedir el pas dels antidisturbis, perqu "eren 20 vens per 80 antidisturbis".