Publicado 17/4/2019 11:58:06 +02:00CET

La jornada Tallers Oberts BCN 2019 mostrar l'obra plstica de 136 espais amb més de 60 activitats

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Escoles, associacions i tallers de creació compartits s'afegeixen aquest any a espais habituals d'artistes i artesans professionals

ACN

Barcelona.-L'Associació d'Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) impulsa el cap de setmana del 3 al 5 de maig una nova edició de Tallers Oberts BCN, unes jornades de portes obertes en qu artistes plstics i artesans mostren la seva obra i espai de treball a la ciutadania. Com a novetat aquest any, s'afegeixen escoles, associacions i tallers de creació compartits als espais de treball de professionals de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat que habitualment obrien les seves portes. Un total de 136 locals oferiran més d'una seixantena d'activitats com mostres prctiques, tallers, visites guiades o 'workshops'. Amb la collaboració de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, l'objectiu és conixer el treball de les persones involucrades, així com els seus serveis.

Per tercer any consecutiu la convocatria s'ha fet extensible a tota la capital catalana i també a l'Hospitalet de Llobregat, que aporta 14 tallers. Grcia és el districte barceloní que obrir més espais (29), seguit de Ciutat Vella (23) i Montjuc (22).

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Josep Canós (Enginyers): Catalunya pot ser capdavantera en salut sincronitzant medicina i tecnologia

 4. 4

  Amnistia acusa la Policia dels EUA de violar el dret Internacional en les protestes

 5. 5

  Famílies de morts per Covid-19 es querellen contra una residència de Lleida