Publicado 22/05/2019 20:09CET

Jordi Just pren possessió com a nou president de la Cambra de Comer de Reus

Agencia Catalana de Noticias
ACN

ACN

Reus.-Lempresari Jordi Just ha estat escollit per unanimitat nou president de la Cambra de Comer de Reus, en substitució dIsaac Sanrom, que ha ocupat el crrec des de 2006. Just ha rebut el suport de la totalitat del nou plenari de la Cambra. La corporació ha escollit també a gata Girbes i Jaume Batista com a vicepresidents i Francesc Lari com a tresorer. El nomenament de Just és conseqüncia de lacord entre les dues plataformes que havien anunciat la intenció de presentar-se a les eleccions i que finalment es van fusionar en una única candidatura. En virtut daquest acord, Just ser president els primers tres anys, mentre que lempresria gata Girbes agar el relleu el quart i darrer any del mandat.

En el seu parlament, Just ha posat mfasi en seguir cohesionant les forces empresarials del territori per tenir més fora a lhora de perseguir els nostres objectius. El nou president de la Cambra sha mostrat partidari daixecar el to en la defensa dels interessos de lempresariat i la recerca de solucions als dficits de competitivitat com les infraestructures pendents. Per la seva banda, gata Girbes, ha posat el focus en articular una Cambra moderna, al servei de les persones i de les empreses. Girbes ha remarcat línies mestres com loptimització de recursos, leconomia circular, el medi ambient i els nou paradigma de les empreses connectades en xarxa o la igualtat. Segons Girbes hem de liderar una veritable transformació que tingui com a valors la transversalitat, la transparncia la sostenibilitat i el respecte a les persones i a lentorn. Tot plegat, amb un equip multigeneracional, complementari i que aglutina un ampli ventall de competncies. A lacte també hi ha pres part la secretria general del Departament dEmpresa de al Generalitat, Marta Felip, que ha destacat la renovació consensuada de la Cambra de Reus i ha constatat que amb aquest nou equip, la Cambra de Reus té projecte i és un projecte actual, a mida dels temps que vivim. Felip ha aprofitat per recordar que la Generalitat treballa en la nova Llei de Cambres de Comer de Catalunya, un nou marc normatiu que ha de fixar el rol daquests ens al país, actualitzant-lo, i també preveient el seu finanament en tant en quant presten serveis públics.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés