Han aconseguit l'estrella Michelin després de trenta anys dedicats a la cuina amb un restaurant gastronòmic de només vuit taules obert fa dos anys
ACN
Bellvís.-La família Castanyé fa trenta anys que es dedica a la cuina. Abans amb el restaurant Resquitx de Mollerussa i des de fa vuit anys amb la Boscana de Bellvís (Pla d'Urgell). Van començar centrant-se en celebracions i banquets i fa dos anys van decidir obrir a les mateixes instal·lacions un restaurant gastronòmic de només vuit taules en què, asseguren, mimen molt l'espai i el menjar. Amb ell, han guanyat la seva primera estrella Michelin. "Estàvem a Girona,a la gala, i vam rebre la notícia amb molta il·lusió", explica Joél Castanyé, el xef i copropietari juntament amb els seus dos germans i la seva mare de la Boscana. "Estic molt content, sobretot per la meva família, perquè fa molts anys que ens dediquem a aquest ofici que és meravellós", ha explicat. "Estem súper il·lusionats i va ser una sorpresa meravellosa ja que només fa dos anys que hem obert i tenir ja l'estrella ja és espectacular", reconeix. Amb la Boscana, Lleida ja compta amb tres restaurants amb estrella Michelin, juntament amb el Malena de Gimenells (Segrià) i El Fogony de Sort.