Publicado 4/4/2019 19:18:40 +02:00CET

Joana Hurtado ser la nova directora de la Fbrica i Centre de les Arts Contempornies de Barcelona Fabra i Coats

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La comissió de valoració daquesta convocatria oberta ha valorat un total de 24 projectes

ACN

Barcelona.-Joana Hurtado (Barcelona, 1979) ser la nova directora de la Fbrica i Centre de les Arts Contempornies de Barcelona Fabra i Coats. En total, la comissió de valoració daquesta convocatria oberta ha valorat un total de 24 projectes. En la seva valoració, ha destacat que el projecte d'Hurtado ha estat "concebut per una professional procedent del sector de les arts visuals que té un profund coneixement del sector emergent a la ciutat, grcies a la seva excellent tasca al front del servei d'exposicions de Can Felipa". Aquest fet, raona el jurat, "ha de facilitar la configuració de Fabra i Coats com a referent en la mediació entre els artistes i la seva carrera professional". Un altre dels aspectes que shan ressaltat és el de la viabilitat, concreció i coherncia en les propostes de gestió dun espai tan complex com la Fbrica i Centre dArt Fabra i Coats".

La comissió assessora lhan integrat Íngrid Guardiola i Martina Mill, membres del Comit Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona; Valentin Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge; Lluís Nacenta, director dHangar; Carles Sala, director de Cultura Proximitat de l'ICUB, i Carme Turégano, gerenta del districte de Sant Andreu. Joana Hurtado és llicenciada en Histria de lArt (Universitat de Barcelona), Mster en Comunicació cultural i Crítica dArt (Universitat de Girona), i diploma dEstudis Avanats (DEA)\/Mster 2 en Recerques Cinematogrfiques i Audiovisuals (Université Sorbonne Nouvelle Paris III). Actualment és directora artística i executiva del programa dArts Visuals de Can Felipa. Ha estat comissria de diverses exposicions i cicles, així com membre de lequip assessor del festival Panormic de cinema, fotografia i nous llenguatges i narratives audiovisuals.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés