Joan Roca homenatja la cuina tradicional catalana en un llibre que inclou més de 80 receptes senzilles

Agencia Catalana de Noticias
ACN
Publicado 7/3/2019 18:24:46CET

L'objectiu de 'Cuina mare' és animar a la gent a preparar-se el menjar a casa

ACN

Barcelona.-El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, homenatja la cuina tradicional catalana al llibre 'Cuina mare' (Columna) que inclou més de 80 receptes senzilles i que ha comptat amb la col·laboració de Salvador Brugués, professor de pràctiques de cuina. Roca ha apuntat que 'Cuina mare' serveix per fer "un homenatge íntim" a la seva mare i la de Brugués i té com a objectiu que la gent cuini a casa. "Els llibres anteriors que vam fer intentàvem alleugerir-los i fer-los senzills, però tenien complexitat, però en aquest hem cercat sobretot senzillesa i que les mateixes imatges mostressin aquesta suculència i simplicitat perquè la gent tingui ganes de fer la recepta que es veu a la imatge". El llibre també es publica en castellà a través de Planeta Gastro.


L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.