Publicado 10/9/2019 14:43:40 +02:00CET

Ingressa a presó un home per disparar contra la façana d'un edifici de Cerdanyola del Vallès

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Al seu domicili es van intervenir armes prohibides, munició, substàncies estupefaents i diners provinents de la venda de drogues

ACN

Cerdanyola del Vallès.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat sis de setembre un veí de Cerdanyola del Vallès de 42 anys per disparar en diverses ocasions contra la façana d'un edifici del municipi. Els fets van tenir lloc la segona quinzena del mes d'agost quan diversos veïns del mateix immoble van denunciar que havien rebut impactes de projectil als seus balcons, tendals i aparells d'aire condicionat i que alguns, fins i tot, haurien arribat a entrar a dins els habitatges. A partir d'aquí es va obrir una investigació que va determinar que tots els trets s'efectuaven de matinada, sobre la mateixa façana i amb projectils del mateix calibre. Un cop detectat l'habitatge des d'on es disparava, el 5 d'agost es va realitzar l'entrada i es va procedir a detenir el presumpte autor dels fets.

En el registre del domicili també es van intervenir, entre d’altres, diverses armes prohibides, munició d’arma de foc, substàncies estupefaents, una bàscula de precisió i 2.080 euros en efectiu provinent presumptament de la venda de droga. L'endemà de la detenció, l'home, a qui se l'acusa de tres delictes de lesions, tinença il·legal d'armes i tràfic de drogues, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 4 en funcions de guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.