Publicado 26/4/2019 16:46:04CET

Guanyem Girona defensa que la seva és la llista "que pot liderar el relleu" i la que "més s'assembla a la ciutat d'avui"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Lluc Salellas assegura que estan generant "una onada ciutadana per portar un govern república i progressista" a l'Ajuntament

ACN

Girona.-Guanyem Girona defensa que la seva llista per a les municipals del 26-M és la que "pot liderar el relleu polític" i la que "més s'assembla a la ciutat diversa i plural d'avui". L'alcaldable Lluc Salellas en destaca la transversalitat i subratlla que la seva és una candidatura "feta a partir dels barris". El candidat afirma, a més, que la plataforma que encapala est "generant una onada ciutadana per portar un govern republic i progressista a la ciutat, que abordi els temes pendents i posi fil a l'agulla a les prioritats econmiques i socials descuidades fins ara". Guanyem Girona presenta una candidatura formada per 37 noms a les properes municipals (que representen sector socials, venals, polítics i professionals de la ciutat).

"La nostra és una llista pensada per poder governar els propers quatre anys; és la que pot liderar el relleu polític que necessita Girona ara mateix". L'alcaldable de Guanyem Girona, Lluc Salellas, subratlla que a l'hora de fer la candidatura, la plataforma s'ha obert a tots els mbits. "És una llista pensada i feta, per tant, a partir dels barris; i a nosaltres ens agrada dir que és la que més s'assembla a la Girona d'avui", hi afegeix.En total, la llista de Guanyem Girona est formada per 37 noms. Als primers llocs, a Salellas el segueixen, per aquest ordre, l'educadora Cristina Andreu, l'emprenedor Xevi Montoya, l'activista social Dolors Serra i l'actual regidor de MES-Moviment d'Esquerres Pere Albertí."La nostra llista compta amb professionals que estan a punt per poder gestionar les diferents rees de l'Ajuntament", indica Salellas. I precisa: "I sobretot, respon a la Girona actual, amb gent diversa a nivell d'edats, gneres i procedncies". Entre d'altres, formen part de la candidatura l'activista sociocultural Adama Boiro, l'actual portaveu de la CUP a l'Ajuntament Laia Plach, l'economista i militant de MES Roser Maeso, els activistes venals Josep Plaza 'Lites' i Martí Carreras i el deg de Lletres de la UdG ngel Quintana. La llista la tanca el pedagog i activista Mon Marqus."Diversa per a una ciutat diversa"L'alcaldable de Guanyem Girona destaca que s'ha fet una llista electoral "que compta amb uns noms que demostren l'ambició per guanyar les properes eleccions municipals i governar la ciutat a partir del 26 de maig". Lluc Salellas es mostra satisfet per "haver trenat una llista diversa per a una Girona diversa"."Estem generant una onada ciutadana per portar un govern republic i progressista a la nostra ciutat", ha afirmat l'alcalde. I ha concls: "Un govern que abordi els temes pendents i posi fil a l'agulla a les prioritats econmiques i socials descuidades fins ara".

el més llegit

 1. 1

  La UME arriba a Badalona (Barcelona) després de la sol·licitud d'ajuda del Govern

 2. 2

  Coronavirus.- Mossos immobilitza 1.681 litres de "fals gel" desinfectant a Rubí (Barcelona)

 3. 3

  Coronavirus.- La Diputació de Barcelona cedeix vehicles de la seva flota a CatSalut

 4. 4

  Científics del CSIC dissenyen una alternativa més robusta per codificar informació digital

 5. 5

  Castellar (Barcelona) impulsa que els nens enviïn cartes a les residències de majors