Publicado 27/09/2019 14:40CET

El Gremi d'Hotels de Barcelona ocupar l'última cadira 'de plata' de la Cambra

ACN

Barcelona.-El Gremi d'Hotels de Barcelona ocupar l'última vocalia del ple de la Cambra que quedava per cobrir, assumint una de les 14 cadires 'de plata' reservades a les empreses de major aportació voluntria. El gremi ha estat l'escollit després que s'exhaurís el termini de presentació de candidatures i sense que hi hagi hagut candidatura alternativa. La vocalia va sorgir després que l'empresa Magma Disseny no fes la seva aportació econmica. L'empresari Eduard Torres ser el vocal del Gremi d'Hotels de Barcelona a la Cambra, i ser proclamat oficialment en un acte el 2 d'octubre. El president de la Cambra, Joan Canadell, ha valorat positivament la candidatura, perqu respon a la voluntat del nou executiu de donar més veu a un gremi o associació que representés un inters collectiu.

Amb la proclamació del Gremi d'Hotels de Barcelona queden ocupades les 14 vocalies reservades a les empreses d'aportació voluntria, les conegudes com a cadires de plata, que paguen 75.000 euros anuals. Així, queda totalment finalitzat el procés de renovació dels rgans de govern de la Cambra, després de les eleccions. El ple de la Cambra compta amb representants de 40 empreses elegides per sufragi, 14 vocalies reservades per a les empreses de major aportació voluntria i 6 membres elegits a proposta de les patronals.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés