Publicado 1/10/2019 13:01:48 +02:00CET

El Govern subvencionarà amb 3 milions d'euros la planta de pintures de Nissan per millorar la competitivitat

El consell executiu confia que l'ajut posicioni millor a la planta de Barcelona per optar a la fabricació de nous models

ACN

Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts una subvenció de 3 milions d'euros per a la planta de pintures de Nissan, que confia que ajudarà a "millorar la competitivitat" de l'empresa a Catalunya i oferirà un "salt tecnològic". Els diners es pagaran en tres anualitats, el 2020, 2021 i 2022. Nissan va indicar el mes de maig que la nova planta de pintura suposaria una inversió d'uns 70 milions a la Zona Franca. Segons el Govern, la inversió "millorarà la competitivitat e la planta de Barcelona i la posicionarà de forma més favorable per optar a la fabricació de nous models o respondre a eventuals increments e la demanda". La inversió de Nissan pretén reduir emissions i consum energètic, millorar la qualitat i la competitivitat i millorar l'ergonomia de l'operació.

Nissan és la segona empresa industrial més gran a Catalunya, amb una plantilla d'uns 5.100 treballadors i un efecte generador d'activitat a la resta del sector productiu del que depenen, també, uns 15.000 llocs de feina addicionals.

el més llegit

 1. 1

  Grup Sagardi repartirà 5.000 menjars diaris a persones majors de Barcelona

 2. 2

  Trump amenaça amb no destinar més fons a l'OMS perquè "estan molt centrats en la Xina"

 3. 3

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) recomana no anar als horts municipals per evitar contagis

 4. 4

  El servei eBiblio de L'Hospitalet (Barcelona) creix un 234% al març

 5. 5

  ERC crea un grup de treball per a la "reconstrucció del país" després de la pandèmia